Hjem > Nyheder > Nyheder

Er smart dørlås sikker?

2021-11-24

Sikkerhed, det nuværende dørlåsemarked, intelligent fingeraftrykslås er en højsikkerheds- og tyverisikringsdørlås

Princip for fingeraftrykslås: Fingeraftrykslås berøringsskærmen for at udtrække de besøgende efter fingeraftrykket, fingeraftryksinformationsfeedbacken vil fingeraftrykslåse serveren, serveren til at mobilisere forskellige algoritmer til at analysere fingeraftrykket og med det sammenligne brugerens fingeraftryk gemt i systemet , og derefter sammenligningsresultaterne er kvantitative, over en vis værdi, hvis ligheden vil tro, at to fingeraftryk er det samme, returnere en samtykkeinstruktion for at åbne døren, ellers nægte at åbne døren.

Fingeraftrykslås er en intelligent lås, som er den perfekte krystallisering af computerinformationsteknologi, elektronisk teknologi, mekanisk teknologi og moderne hardwareteknologi. Fingeraftryk er blevet det vigtigste bevis for identifikation og bruges i vid udstrækning inden for kriminel efterforskning og retsområdet. Fingeraftryksgodkendelse er praktisk, hurtig, præcis og karakteristisk.

76.000 mennesker ser
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept